پنالتی در گوگل

اگر دارای یک وب‌سایت اینترنتی باشید، به خوبی می‌دانید گوگل مانند یک ناظر 24 ساعته، به طور مداوم فعالیت‌های مجازی شما را رصد می‌کند و برای هر تقلب یا خطا مجازاتی در نظر می‌گیرد. پنالتی در گوگل یکی از همین مجازات‌ها است که گریبان‌گیر برخی از کاربران می‌شود. البته اگر از پیش، با قوانین گوگل آشنا باشید و از راه و روش صحیح، وضعیت وب‌سایت خود را بهبود ببخشید، با مشکلاتی از این دست مواجه نخواهید شد. در ادامه شما را با تعریف و چگونگی پنالتی در گوگل و روش‌های رفع آن آشنا خواهیم ساخت.

پنالتی در گوگل به چه معناست

پنالتی در گوگل به چه معناست؟

همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد، پنالتی شدن در گوگل نوعی جریمه است که برای افراد خاطی در نظر گرفته می‌شود. مهم‌ترین نشانه آن نیز، پایین آمدن تعداد بازدید و افت ترافیک سایت، به طور قابل ملاحظه است. در واقع اگر به تازگی احساس کرده‌اید، وضعیت سایت شما نسبت به رقبایی که فعالیتی شبیه شما دارند، روز به روز افت می‌کند یا لااقل پیشرفتی ندارد، ممکن است توسط گوگل جریمه شده باشید. حتی ممکن است این شرکت وب‌سایت شما را از لیست جستجوی کاربران حذف کرده باشد و به این ترتیب هیچ خبری از بازدیدهای جدید و افزایش ترافیک نباشد. در چنین مواردی می‌توان حدس زد که پنالتی در گوگل به سراغ وب‌سایت شما آمده است و باید هر چه زودتر برای رهایی از آن فکری بکنید.

بیشتر بخوانید: طراحی سایت فروشگاهی

اولین قدم برای رفع پنالتی سایت، پیدا کردن دلیل پنالتی شدن است که در بخش بعد به طور مفصل توضیح داده خواهد شد.

دلیل پنالتی شدن سایت در گوگل

بالا بردن سئو سایت و قرار گرفتن در رتبه‌های بالای گوگل، هدفی است که تقریباً تمام وب‌سایت‌ها دنبال می‌کنند. در این میان برخی از آن‌ها از روش‌های غیراصولی و ناصحیح برای ارتقاء سئو سایت بهره می‌برند، مانند سئو کلاه سیاه. در واقع این روش‌ها از نظر گوگل غیرمجاز هستند و نتیجه استفاده از آن‌ها درگیر شدن با مجازات پنالتی در گوگل خواهد بود.

دلایل پنالتی شدن در گوگل

علاوه بر سئو کلاه سیاه، هر نوع فعالیتی که توسط گوگل غیرمجاز شمرده شود و برای ارتقاء وضعیت سایت انجام شود، به نوعی با گوگل پنالتی همراه خواهد بود و منجر به افت وب‌سایت می‌شود. الگوریتم های گوگل که کلیه فعالیت‌های وب‌سایت‌ها را در نظر می‌گیرند و هر نوع اقدامی را که مغایر با قوانین گوگل باشد تشخیص می‌دهند. از جمله این الگوریتم‌ها می‌توان به الگوریتم پنگوئن، الگوریتم پاندا و الگوریتم مرغ مگس خوار اشاره داشت:

الگوریتم پنگوئن

یکی از دلایل پنالتی در گوگل، غیرقانونی شمرده شدن فعالیت‌های سایت توسط الگوریتم پنگوئن است. این الگوریتم لینک سازی‌های غیرطبیعی را تشخیص می‌دهد و سایت‌هایی را که به کمک روش‌های ساختگی و غیر طبیعی اقدام به لینک سازی کرده‌اند، مجازات می‌کند.

الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا محتوای سایت را به طور دقیق و جزء به جزء مورد بررسی قرار می‌دهد و کوچک‌ترین خطاها را رصد می‌کند. اگر محتوای سایت به طور کامل با دستورالعمل‌های گوگل مطابقت داشته باشد، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد.

الگوریتم مرغ مگس خوار

مسئله این نیست که دچار دردسری به نام پنالتی در گوگل شده‌اید یا تنها یک الگوریتم سایت شما را اسپم در نظر گرفته است، در هر صورت با افت شدید بازدید روبرو خواهید شد که اصلاً خوشایند نیست. یکی از الگوریتم‌هایی که ممکن است محتوای وب‌سایت شما را اسپم تلقی کند، الگوریتم مرغ مگس خوار است. این الگوریتم به بررسی رابطه میان کلمه کلیدی اصلی و محتوا می‌پردازد. اگر تعداد تکرار کلمه کلیدی در متن به اندازه کافی (نه بسیار زیاد و نه بسیار کم) باشد، محتوای شما اسپم شناخته نخواهد شد.

با این حساب می‌توان نتیجه گرفت، در صورتی که مطابق با الگوریتم‌های گوگل پیش بروید و از روش‌های مجاز برای ارتقاء سئو استفاده کنید، به دردسر نخواهید افتاد.

پنالتی در گوگل

سوالات متدوال

چه محتوایی پنالتی نمی‌شود؟

برای این که وب‌سایت شما توسط گوگل و الگوریتم‌های آن مناسب تشخیص داده شود، لازم است محتوایی باکیفیت تولید کنید. در این صورت خوانندگان از مطالعه آن لذت می‌برند و تمایل دارند در آن صفحه باقی بمانند. استفاده مناسب و بجا از کلمات کلیدی را نیز فراموش نکنید. دقت داشته باشید محتوا باید حتماً مرتبط با کلمه کلیدی انتخاب شده نوشته شده باشد.

بهترین راه برای لینک گرفتن، بدون پنالتی شدن در گوگل چیست؟

همان‌طور که قبلاً گفته شد، یکی از دلایل پنالتی در گوگل، لینک سازی نامناسب است. برای گرفتن لینک‌های پشتیبان حتماً به سراغ وب‌سایت‌های معتبر و محتواهای باکیفیت بروید. همچنین دقت داشته باشید که لینک‌ها باید کاملاً طبیعی باشند. برای مثال لینک باید با محتوای مورد نظر هماهنگی معنایی داشته باشد.

برای خارج شدن از پنالتی چه باید کرد؟

اولین کار برای رفع پنالتی این است که متوجه شوید چرا پنالتی در گوگل به سراغ وب‌سایت شما آمده است. ابتدا برای تشخیص پنالتی شدن و دلیل آن از ابزار سرچ کنسول استفاده کنید. همچنین به کمک گوگل آنالیتیکس می‌توانید ترافیک سایت را بررسی کرده و متوجه شوید که آیا توسط الگوریتم‌های گوگل جریمه شده است یا خیر. پس از بررسی‌های اولیه باید برای رفع اشکالات موجود اقدام کنید. محتواهای نامرتبط با موضوع سایت را حذف کنید. لینک‌های نامرتبط، لینک‌هایی که از سایت‌های اسپم گرفته شده‌اند و به طور کلی هر محتوا و لینکی را که مغایر با قوانین گوگل است، از بین ببرید. حال می‌توانید پیغامی برای گوگل ارسال کرده و درخواست بازبینی داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *