افزایش سرعت سایت

بهینه سازی سرعت سایت از جمله فاکتورهای مهمی به حساب می‌آید که می تواند تاثیر بسزایی در تعامل هرچه بهتر مخاطبین و کاربران یک وب سایت و در نتیجه افزایش رتبه سایت مورد نظر داشته باشد. در حقیقت این طور می‌توان عنوان کرد که یکی از مهمترین اصولی که در سئو باید به آن توجه کنیم، این است که سایت مورد نظر سرعت مناسبی داشته باشد.

چرا که اگر یک وبسایت به گونه‌ای طراحی و بهینه سازی نشود که سرعت و عملکرد خوبی داشته باشد، کاربران قطعاً از وبسایت مورد نظر رضایت کافی را نخواهند داشت. همچنین بعد از گذشت مدت کوتاهی وب سایت را ترک می کنند. در حقیقت باید اینطور عنوان کنیم که کاربران نمی توانند به چنین سایتی اعتماد کنند. شما با بهینه سازی سایت خود و افزایش سرعت آن سعی می کنید تا تجربه کاربری و میزان تعامل با سایت خود را بهتر نمایید. با اوج مدیا در ادامه این مقاله همراه باشید تا اطلاعات مفید‌تری در در اختیار شما قرار دهیم:

دلیل اهمیت بهینه سازی سایت و سرعت آن

طبق تحقیقاتی که در زمینه سئو به صورت اصولی انجام شده هر کاربر چیزی در حدود کمتر از یک ثانیه و نهایتا سه ثانیه انتظار می کشد تا سایت مورد نظر برایش بالا بیاید. بعد از گذشت این مدت کاربر حس نارضایتی داشته و معمولا وبسایت را ترک می کند. معمولاً وب سایت های معتبر سعی میکنند سرعت سایت خود را به بهترین شکل ممکن بهینه کرده تا سرعت بارگذاری در حالت ایده‌آل قرار بگیرد.

همچنین در نتیجه نرخ پرش کمتر و رتبه بندی سایت بیشتر شود. در حقیقت اگر شما بهترین و پیشرفته ترین متد های سئو را بر روی سایت خود پیاده کنید، ولی در عین حال سایت شما سرعت بالایی نداشته باشد عملاً هزینه خود را دور ریخته اید. در این حال بهینه سازی سایت و افزایش سرعت می‌تواند، میزان ترافیک وب سایت شما را به صورت چشمگیری افزایش داده و در نتیجه فروش شما را چند برابر کند.

بیشتر بخوانید: سئو داخلی چیست؟

بهینه سازی سرعت سایت

افزایش سرعت وبسایت بدون افزونه

بسیاری از افراد فکر می‌کنند که بهینه‌سازی سرعت سایت و افزایش سرعت تنها با استفاده از روش‌های پیچیده و استفاده از افزونه‌های گوناگون امکان پذیر است، ولی اصلا اینطور نیست. یکی از مهمترین پارامترهایی که می‌تواند تاثیر بسزایی در سرعت وب سایت شما داشته باشد هاستی است که بر روی سایت تان استفاده می شود.

این موضوع در عین سادگی می تواند تاثیر بسزایی در نتیجه سئو داشته باشد. توصیه ما به شما این است که به هیچ وجه از هاست های اشتراکی استفاده نکنید و حتماً برای وب سایت خود، یک سرور اختصاصی در نظر بگیرید. هاست های اشتراکی همانطور که از نامشان پیداست، معمولاً توسط چندین نفر استفاده می‌شوند و مشکلات متعددی دارند. در عین حال سرور اختصاصی فقط مختص سایت شما بوده و تاثیر بسزایی در سرعت سایت خواهد داشت.

بهینه سازی قالب وب سایت مورد نظر نیز از دیگر فاکتورهای بسیار مهم در بحث بهینه سازی سایت و افزایش سرعت می باشد. این موضوع بسیار مهم است که کد نویسی‌های قالب به صورت استاندارد و بهینه انجام شود و به هیچ‌وجه از کد های قدیمی استفاده نگردد. همچنین استفاده از تصاویر و فایل های سنگین می تواند سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. با توجه به این مسئله فاکتور بعدی که در افزایش سرعت شما تاثیر گذار است، بهینه کردن حجم تصاویر و فایل های ویدیویی می باشد.

مدیریت صحیح فایل های تصویری و ویدیویی و کاهش حجم آنها تاثیر بسزایی در بالا رفتن سرعت وب سایت خواهد داشت. تصاویر سنگین معمولاً فضای کش مرورگر را بسیار زیاد اشغال کرده و در نتیجه سایت بسیار کندتر از حالت معمولی بالا می آید. از این نظر به این موضوع اشاره میشود که سرعت اینترنت در کشور های متخلف بسیار تفاوت دارد.

افزونه های افزایش سرعت سایت

در بحث بهینه سازی سایت و افزایش سرعت افزونه های متفاوت بسیار زیادی نیز وجود دارند که واقعاً کارآمد هستند. یکی از این افزونه ها، Rocket نام دارد که یک پلاگین بسیار کاربردی در این زمینه به حساب می آید. با استفاده از راکت شما می توانید فایل های مختلف خود را فشرده سازی کنید.

همچنین قسمت های مختلف مانند فونت‌های گوگل، کش مرورگر و حالت لیزی لود را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید. از دیگر افزونه های پرکاربرد می توان به Dragonizer اشاره کرد که با غیر فعال کردن اسکریپت هایی که غیر ضروری هستند، سعی در بالا بردن سرعت سایت می کند. این محصول توسط مهندسان ایرانی طراحی شده و عملکرد بسیار مناسبی دارد.

یک نمونه دیگر بسیار جذاب به عنوان افزونه افزایش سرعت سایت، Clearfy Pro است. این ابزار به خوبی می تواند فایل های مختلف درون سایت را بهینه سازی کرده و اسکریپت‌های غیرضروری را حذف کند. همچنین در جهت افزایش امنیت و سئو سایت نیز اقدامات موثری را ارائه می‌کند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با ابزار های سئو

افزونه های افزایش سرعت سایت

سایت های تست سرعت سایت

بعد از آن که اقدامات لازم در زمینه بهینه سازی سایت و افزایش سرعت انجام می شود لازم است تا با یک سری ابزار و وبسایت سرعت سایت خود را به صورت دقیق و اصولی اندازه گیری کرده و نتایج را بررسی کنید. یکی از بهترین ابزارها که رایگان هم می باشد وب سایت Google page Speed است. تنها نکته منفی این وبسایت فیلتر بودن آن است که لازم است تا با یک ابزار تغییر ای پی (ip) وارد آن شوید. اساس کار این وبسایت استفاده از داده های میدانی جهت ارزیابی وب سایت مورد نظر می باشد.

یکی دیگر از سایت های پرطرفدار جهت بررسی سرعت سایت، GTMetrix است. این سایت به خوبی می‌تواند سرعت صفحات مختلف وب‌سایت را بررسی کرده و اطلاعات و آنالیز کاملی در این حوزه در اختیار شما قرار دهد.

سایت های تست سرعت سایت

ابزارهای تست سرعت وبسایت

کمپانی های مطرح برنامه نویسی جهت بهینه سازی سایت، ابزارهای مختلفی را ارائه می‌کنند که از مهمترین آنها ابزارهایی در زمینه تست سرعت سایت است. یکی از این ابزار ها وب سایت WebPage Test نام دارد. این وب سایت با استفاده از تست های گوناگون مانند کش کردن، فشرده سازی و غیره قسمت های مختلف سایت را آنالیز کرده و همچنین با استفاده از مرورگر های متنوعی نیز قابل استفاده می باشد.

ابزار بعدی، ابزاری بسیار ساده و در عین حال پر کاربرد در این زمینه است که dotcom-monitor نام دارد. این ابزار می تواند سرعت وب‌سایت را از مناطق جغرافیایی مختلف در یک زمان واحد بررسی کرده و نتیجه را در اختیار شما قرار دهد. از دیگر ابزارهای پرکاربرد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Dev Tools گوگل کروم
  • ابزار Sucuri Load Time Tester
  • ابزار Pagelocity
  • ابزار YSlow
  • ابزار Perftool

در صورتی که شما عزیزان به خدمات سئو و بهینه سازی سایت احتیاج دارید کارشناسان حرفه‌ای شرکت اوج مدیا در خدمت شما هستند تا با مشاوره رایگان بهترین خدمات را با بالاترین کیفیت در اختیارتان قرار دهند.

تلفن تماس: 0912548603

 

سوالات متداول

آیا امکان افزایش سرعت سایت بدون افزونه میسر است؟

بله، شما میتوانید با یک سری اقدامات پایه و اساسی سرعت وب سایت خود را دگرگون کنید که از مهمترین آنها، بهینه سازی قالب و استفاده از هاست پرسرعت است.

افزونه های افزایش سرعت سایت چه عملکردی دارند؟

این افزونه ها دقیقاً فرایند ها را در بحث بهینه سازی سایت مدیریت می کنند. همچنین به صورت کاملا برنامه ریزی شده و با استفاده از زبان های برنامه نویسی، بهترین حالت را برای وب سایت شما در بحث سرعت ایجاد می کنند. همچنین اطلاعات مناسبی در بحث آنالیز سرعت در اختیار شما قرار می دهند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *