سئو داخلی چیست

سئو داخلی، مجموعه اقداماتی پایه ای در جهت ارتقای ارزش سایت شما جهت کسب رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو است. از بهینه سازی مطالب و غنی سازی آن گرفته تا رعایت متادیتا های و ترفند های دیگر، همگی می توانند به قابل درک تر شدن سایت شما برای گوگل کمک کنند. در نتیجه، رتبه بندی سایت شما با رنک های بالاتری انجام خواهد شد. در این مقاله به طور اجمالی با سئو داخلی آشنا می شوید و 6 ترفند بسیار مهم را در این زمینه آموزش خواهید دید.

سئو داخلی (on page) چیست؟

سئو داخلی، سئو خارجی، بک لینک سازی، رپورتاژ، برندینگ، تولید محتوا و غیره، همه اینها بخشی از پروسه بهینه سازی سایت به شمار می آیند. با این حال، اولین گام ها برای آغاز این پروسه، می بایست با سئو کردن صفحات داخلی سایت انجام شده که به نام سئو آن پیج شناخته می شود.

چند راهکار در این زمینه عبارتند از اصلاح عناوین، غنی کردن محتواها، درست کردن لینک های داخلی، ریدایرکت ها، برطرف کردن ارورهای فنی و غیره. پس از آنکه سئو داخلی انجام شود، شما می توانید به سراغ سئو خارجی بروید که مربوط به سیگنال های خارج از سایت بوده و می تواند با ساخت بک لینک یا سوشیال سیگنال انجام گردد.

قبل از اینکه به بررسی بخش های مختلف سئو داخلی بپردازیم، باید با اهمیت این قسمت از سئو نیز آشنا شوید. آگاه باشید که اگرچه موتور جستجوی گوگل کاملا هوشمند شده است اما هنوز هم برای درک وضعیت سایت شما، از تکنیک های قدیمی استفاده می کند. این روش ها، همان تکنیک های سئو آن پیج هستند که یک نمونه از آن، یافتن کیوردها در صفحات داخلی و تایتل ها است.

همچنین اگر با مفهوم سئو آشنایی ندارید تیم اوج مدیا پیشنهاد میکند که مقاله آموزش مفاهیم سئو را مطالعه کنید.

سئو داخلی چیست

بخش های مختلف سئو داخلی (on page)

سئو داخلی یا on page، تنها به یک بخش یا فعالیت خاص محدود نمی شود. بلکه باید جنبه های مختلفی از سایت در این بخش درنظر گرفته شده و به طور مداوم بررسی شوند. به همین خاطر لازم است مهارت بیشتری نسبت به سایر بخش های seo در رفع ایرادات آن داشته باشید. با این حال بسیاری از جنبه های سئو آن پیج تنها یکبار نیاز به بهینه سازی دارند. توصیه ما آن است همیشه یک چک لیست سئو داخلی داشته باشید تا قسمت های مختلف آن را فراموش نکنید. اگر بخواهیم اقدامات سئو داخلی را گروه بندی کنیم، می توان آن را به 9 قسمت تقسیم کرد که عبارتند از:

  1. تولید محتوا (یا غنی سازی آن)،
  2. اصلاح عناوین و هدینگ ها در صفحات سایت،
  3. درج متا دیسکریپشن ها،
  4. بهینه سازی و سئو تصاویر،
  5. درج اسکیما مارک آپ،
  6. اصلاح url صفحات،
  7. لینک سازی داخلی،
  8. طراحی ریسپانسیو،
  9. بهینه سازی سرعت سایت.

همانطور که مشاهده می کنید، هرکدام می توانند به عنوان یک سرفصل درنظر گرفته شوند و نکات خاص خود را داشته باشند. به عنوان مثال، در بهینه سازی سرعت سایت، فعال کردن کش و قابلیت بارگذاری تنبل تصاویر مهم است. همچنین ممکن است در این قسمت، نیاز به دانش کدنویسی وجود داشته باشد. در بخش اسکیما مارک آپ ها می بایست با زبان های HTML آشنا بوده و با درک انواع متادیتاهایی که برای گوگل تعریف شده، از آنها در صفحات مختلف وبسایت خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: شرح خدمات سئو؛ خدماتی برای گرفتن رتبه اول گوگل!

تکنیک های سئو داخلی

حال به یکی از مهم ترین بخش ها در آموزش سئو داخلی سایت رسیده ایم و می خواهیم شما را با چند راهکار بسیار جذاب و موثر که معمولا بازدهی بسیار خوبی در بهینه سازی سایت تان دارد، آشنا کنیم.

  1. بهینه سازی تصاویر: شما می توانید با بهینه سازی تصاویر، از طریق آن ترافیک ورودی دریافت کنید. برای این کار، می بایست: آن را از نظر حجمی فشرده کنید، یک نام اسم توصیفی مناسب برای فایل انتخاب کرده و سعی کنید این عبارت مختصر باشد. همچنین در آن کلمه کلیدی مرتبطی را به کار ببرید. این نکات باید برای متادیتاهای دیگر تصویر یعنی Alt Text یا توضیحات درنظر گرفته شوند.
  2. لینک سازی داخلی: به هیچ وجه صفحه ای را در سایت خود رها نکنید. از دیگر پست های مرتبط به آن لینک داده و از آن نیز لینکی دریافت کنید.
  3. استفاده از داده های ساختار یافته: همانطور که گفته شد، شما باید با کمک سئوی on-page، به درک بهتر سایت و محتوای خود کمک کنید. برای انجام چنین کاری، می بایست از داده های ساختار یافته که با تعریف ریچ اسنیپت ها تعریف می شوند، بهره ببرید. برخی از بهترین ریچ اسنیپت ها عبارتند از Review، دستورهای پخت، موزیک، محصول، سازمان، Top Stories، ویدیو و غیره.
  4. بهینه سازی سرعت سایت: سرعت بارگذاری سایت، یک فاکتور مستقیم در رتبه بندی سایت است که برای بهینه سازی تجربه کاربری و کاهش نرخ بانس ریت هم مهم می باشد. شما می توانید با ترفندهایی از جمله فشرده سازی کدها، استفاده از Gzip، کاهش ریدایرکت ها، حذف کدهای مسدود کننده جاوا اسکریپت یا انتقال آن به کدهای انتهای سایت، فعال کردن کش، استفاده از هاست مناسب و غیره این کار را انجام دهید.
  5. ریدایرکت یا دی ایندکس صفحات 404: شما می توانید با برنامه هایی مانند اسکریمینگ فراگ، صفحات 404 (لینک های شکسته یا صفحات حذف شده) را بیابید و آنها را دی ایندکس یا ریدایرکت کنید. این کار تا حد بسیار خوبی بر سئو داخلی سایت تاثیر می گذارد.
  6. غنی سازی محتوا: در نهایت باید به طور مداوم، ترفندهای سئو محتوا را در تولید محتوای خود درنظر بگیرید. برخی از این راهکارها در تصویر زیر آمده است:

شاید علاقه داشته باشید: آشنایی لینک فالو و نوفالو

تکنیک های سئو داخلی

تفاوت سئو داخلی و خارجی

بسیاری از کاربران تفاوت سئو داخلی و خارجی را نمی دانند و این تا حد بسیار زیادی به دلیل عدم اطلاع از کاربرد سئو داخلی است. در این رابطه به صورت بسیار خلاصه باید چنین گفت که:

  • سئو داخلی به فاکتورهایی اهمیت می دهد که در صفحات سایت شما وجود دارند. در واقع سئو آن پیج، مربوط به پروسه بهینه سازی داخلی سایت شما می باشد.
  • سئو خارجی به فاکتورهایی اهمیت می دهد که در خارج از صفحات سایت شما رخ می دهند. به عنوان مثال می توان به لینک سازی خارجی یا بک لینک ها مانند اشاره کرد.

معرفی شرکت اوج مدیا

فراگیری دانش سئو که خود زیر شاخه های بسیاری دارد، کار آسانی نیست. در کنار دانش تئوری، تجربه عملی نیز بسیار مهم است. چراکه همیشه فهم تئوری مطالب سئو نمی تواند کار را پیش ببرد. در این حالت شما می توانید مسئولیت بهینه سازی سایت های خود را بر عهده افرادی قرار دهید که در قالب یک متخصص این کار را انجام می دهند.

یکی از شرکت هایی که در این زمینه خدماتی را ارائه می کند، شرکت دیجیتال مارکتینگ اوج مدیا نام دارد. شما می توانید تمامی سرویس های سئو داخلی، خارجی و نیز نیاز خود به خدمات دیجیتال مارکتینگ را از طریق این مجموعه دریافت کنید.

سئو آن پیج

تماس با ما: 0912548603

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *