دیجیتال مارکتینگ چیست

در این مطلب می‌ خواهیم در رابطه با دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم. دیجیتال مارکتینگ یک علم جدید می باشد که امروزه کاربرد های بسیار زیادی دارد. اگر شما نیز می خواهید در رابطه با این موضوع اطلاعات زیادی به دست بیاورید بهتر است تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید زیرا می‌ خواهیم به صورت مفصل در رابطه با دیجیتال مارکتینگ، انواع کانال های آن و ابزارهای کاربردی در آن اطلاعات بسیار مفید و دقیقی را به شما ارائه دهیم. با اوج مدیا همراه باشید.

دیجیتال مارکتینگ چیست

دیجیتال مارکتینگ چیست

به طور کلی می‌ توان گفت دیجیتال مارکتینگ همان بازاریابی است که درون یک بستر بسیار عالی به نام اینترنت انجام می پذیرد. کسب و کار های بسیار زیادی از دیجیتال مارکتینگ استفاده می کنند. موتورهای جستجو، ایمیل‌ ها، وب سایت ها و شبکه های اجتماعی و… ابزار های بسیار عالی برای ارتباط افراد با مشتریان خود می باشند. می توان گفت دیجیتال مارکتینگ یک بازاریابی دیجیتالی است. این بازاریابی به صورت آنلاین انجام می گردد و می‌ تواند جامعه بسیار زیادی را هدف قرار دهد. بسیاری از سازمان‌ ها و شرکت‌ ها از این علم بسیار عالی استفاده می کنند تا بتوانند فروش خود را از طریق اینترنت دوچندان نمایند. دیجیتال مارکتینگ یک روش بسیار عالی برای تعامل و جذب مشتری می باشد.

بسیاری از سازمان‌ ها و شرکت‌ ها از این علم بسیار عالی استفاده می کنند تا بتوانند فروش خود را از طریق آنلاین و اینترنت دوچندان نمایند. دیجیتال مارکتینگ یک روش بسیار عالی برای تعامل و جذب مشتری می باشد. در زمان‌ های نه چندان دور بازاریابی به صورت سنتی انجام می شده است.  به عنوان مثال تبلیغات به صورت چاپی انجام و از این طریق افراد به جذب مشتری می پرداختند. در مرحله بعد از طریق ارتباط تلفنی با مشتریان ارتباط برقرار کرده و جنس مورد نظر خود را به آن ها می فروختند. یک نوع دیگر بازاریابی سنتی به صورت فیزیکی و حضوری بود که از این طریق بازاریابی کالای مورد نظر خود را افراد انجام می‌ دادند. اما با گذشت زمان و پیشرفت علم، بازاریابی دیجیتال و بازاریابی آنلاین الکترونیکی جای بازاریابی سنتی را به صورت کامل گرفت. شرکت ها و برند ها و سازمان‌های بسیار زیادی تمایل داشتند که از این نوع بازاریابی برای محصولات خود استفاده کنند.

بازاریابی با اوج مدیا

شاید برای شما جالب باشد که بدانید در دنیای امروز بسیاری از کسب و کارها علاقه دارند که وب سایت داشته باشند و داشتن وب سایت را جزو یکی از الزامات کار خود می‌ دانند. کسب و کارهایی که وب سایت نیز ندارد از شبکه های اجتماعی بهره برده و درون این شبکه حضور بسیار پررنگ دارند. بازاریابی دیجیتال به قدری رایج شده است که امروزه افراد از این ابزار بسیار عالی می توانند به بهترین شکل ممکن برای جلب اعتماد مشتری خود استفاده کنند.

انواع کانال های دیجیتال مارکتینگ

در مطالب بالا تا حدودی به بررسی و تعریف دیجیتال مارکتینگ پرداختیم. امروزه از این علم بسیار عالی استفاده می شود. کسب و کارها و فعالیت های اقتصادی بسیار زیادی به استفاده از دیجیتال مارکتینگ رو آورده اند. از این طریق می توانند کسب و کار خود را بسیار رونق بخشند. دیجیتال مارکتینگ دارای کانال های بسیار مختلفی می باشد که از طریق این کانال ها افراد می توانند با جامعه هدف خود ارتباط برقرار کرده و کالا، محصول و یا خدمات مورد نظر خود را به افراد معرفی کرده و در نهایت بفروشند.

انواع کانال های دیجیتال مارکتینگ شامل بازاریابی محتوا، بهینه سازی موتورهای جستجو و یا همان سئو، پرداخت به ازای کلیک، بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی، تبلیغات نیتیو، بازاریابی آنلاین، بازاریابی در درونگر اتوماسیون، بازاریابی و فروش محتوای حمایت شده یا دارای اسپانسر، ایمیل مارکتینگ، افیلیت مارکتینگ و… جزو انواع کانال های دیجیتال مارکتینگ می باشند. اگر شما می خواهید از این روش استفاده کنید بهتر است با تمام این کانال ها آشنایی پیدا کرده تا بتوانید استفاده درست و بهینه از آن ها داشته باشید.

بررسی اهمیت دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ می‌ تواند به افراد کمک کند تا بتوانند روش های سنتی را کنار گذاشته و به جذب مخاطبین بیشتری بپردازند. از این طریق افراد می‌ توانند محصول خود را بیشتر فروخته و جامعه هدف بسیار بیشتری را مخاطب قرار دهند. علاوه بر این بازاریابی دیجیتال بسیار مقرون به صرفه می باشد. به عنوان مثال در تبلیغات سنتی افراد باید هزینه‌ های بسیار زیادی برای چاپ تراکت می پرداختند. اما امروزه با استفاده از بازاریابی دیجیتال دیگر نیازی به انجام این هزینه‌ ها نمی باشد.

دیجیتال مارکتینگ چندین مزیت مهم دارد. شما می‌ توانید تنها کاربرانی را که تمایل دارید مورد هدف قرار داده و به این صورت می‌ توانید محصول خود را با شانس بیشتری بفروشید. از دیگر مزایای دیجیتال مارکتینگ مقرون به صرفه بودن آن است. دیجیتال مارکتینگ این امکان را به افرادی که دارای کسب و کار هستند می‌ دهد تا درصنعت خود از سایر رقبای بزرگتر و قویتر شان پیشی بگیرند. همچنین افراد می توانند بازاریابی دیجیتال را اندازه گیری کنند. این اندازه گیری کردن بازاریابی دیجیتال سبب می‌ شود تا افراد بتوانند به هدف خود نزدیک‌ تر شده و روش‌ های خود را تصحیح کنند.

دنیای دیجیتال

تمامی این مزایا سبب می‌ شود تا افراد تمایل داشته باشند که از بازاریابی دیجیتال برای کسب و کار و فعالیت اقتصادی خود استفاده کنند. افرادی که دارای برند هستند می‌ توانند از این بازاریابی استفاده کرده و برند خود را در بین جامعه هدف شان مطرح کنند. شما با استفاده درست و بهینه از دیجیتال مارکتینگ می‌ توانید یک تحول بسیار عظیم در فعالیت خود به وجود بیاورید و محصول و خدمات مورد نظرتان را به بهترین نحو ممکن عرضه نمایید. تمام افرادی که دارای کسب و کار و فعالیت اقتصادی هستند و به دنبال سودآوری می باشند باید از روش ها و ابزارهای موجود و در دسترس استفاده کنند و سودآوری خود را چندین برابر نمایند. دیجیتال مارکتینگ همان ابزار بسیار عالی و در دسترس می باشد که افراد می‌ توانند از آن به بهترین وجه ممکن بهره ببرند.

ابزار های کاربردی در دیجیتال مارکتینگ

قبل از اینکه به بررسی ابزارهای دیجیتال مارکتینگ بپردازیم بهتر است یک تعریف کوتاه در رابطه با ابزارهای بازاریابی دیجیتال داشته باشیم. به طور کلی دیجیتال مارکتر ها از ابزارهایی برای تحلیل اطلاعات آنلاین و داده ها استفاده می کنند. به این ابزارها، ابزارهای دیجیتال مارکتینگ می گویند. هر کدام از این ابزارها به چند دسته کلی تقسیم بندی می شوند. دسته اول ابزارهای بازدید و دسته دوم ابزارهایی که برای بررسی کردن تعامل کاربران با صفحه وجود دارند همچنین دسته سوم ابزار هایی که از آن ها برای تبدیل و فروش استفاده می‌ شوند. دسته چهارم ابزارهایی که تکرار چرخه را نشان می دهند.

در ابتدا به بررسی دسته اول که ابزارهای آمار آنالیز و بازدید در بازاریابی دیجیتال هستند می پردازیم. ابزارهای بسیار عالی برای این کار وجود دارند که افراد می‌ توانند آمار بازدید کننده های سایت خود را مشاهده کند. Google Analytics , Alexa, Similarweb و … جزو ابزارهای بسیار عالی در این زمینه می باشند.

دسته دوم ابزارهایی هستند که از طریق آن ها به بررسی تعامل کاربران با صفحه پرداخته می شود. زمانی که کاربر وارد سایت مورد نظر می شود باید به بررسی رفتار آن ها پرداخت تا بتوان کاربر را بهتر و دقیق تر آنالیز کرد. این کار نیز برنامه هایی مانند Woopra, Hotjar, Google analytics و … انجام‌ می شود.

ابزار های دیجیتال مارکتینگ

می خواهیم به بررسی دسته سوم بپردازیم. در این دسته ابزارهایی برای فروش و تبدیل در دیجیتال مارکتینگ وجود دارند. ابزارهای شخصی سازی در فروشگاه آنلاین نیز وجود دارند که هر فروشگاه آنلاین به این ابزارها احتیاج دارد. Evergage, monetate جزو ابزارهای شخص سازی فروشگاه آنلاین می باشند.

دسته چهارم نیز ابزار های تکرار چرخه در دیجیتال مارکتینگ هستند. اگر شما جزو افرادی هستید که در روز تعداد بالایی پست در شبکه های اجتماعی منتشر می کنید ۱۰۰% نیاز به ابزار خواهید داشت که یک سری زمانبندی مشخص را برای شما انجام دهند. این ابزارها نمونه های خارجی و داخلی دارند که شامل Buffer, Hootsuite, cisium می باشند.

انواع تولید محتوا

می توان گفت تولید محتوا جزو یکی از مهم ترین رکن ها در بازاریابی می باشد. شما با روش ها و انواع مختلفی می توانید به تولید محتوا بپردازید. اما بهتر است قبل از این کار یک شناخت بسیار کامل داشته باشید تا بتوانید به صورت قدرتمند وارد بازار شده و گوی رقابت را از دیگر رقیبان به دست بیاورید. تولید محتوا انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال اگر شما بخواهید برای یک وب سایت به تولید محتوا بپردازید می توانید به چند صورت این کار را انجام دهید. به عنوان مثال دسته بندی ها نوع اول تولید محتوا در صفحات وب سایت می باشند. شما می توانید صفحات خود را به صورت منظم آپدیت کرده و مطالب و مقالات را در این صفحات اضافه کنید.

نوع دیگر تولید محتوا مقالات کوتاه می باشد. می توان گفت مهمترین ویژگی این نوع محتوا مفهومی بودن آن است. این محتوا بیشتر بر روی مفهوم و معنا کار می کند و به یک تعریف ساده خلاصه نمی‌ شود.‌ مقالات طولانی و جامع نوع دیگر تولید محتوا می باشند که می توانند یک سری اطلاعات کامل و مفید را به افراد ارائه دهند.

تولید محتوای تصویری نیز نوع دیگری از تولید محتوا است که بیشتر در سایت های مد و لباس استفاده می شود. شما در این سایت می توانید تولید محتوای تصویری را بیشتر ببینید. زیرا از طریق تصویر می توانید با جزئیات بیشتر کار آشنا شوید. درون یک سری از وب‌ سایت‌ ها تولید محتوای دقیق و تخصصی انجام می‌ شود. به عنوان مثال صفحاتی که در رابطه با موبایل صحبت می کنند و تکنولوژی و بحث‌ های تخصصی را بسیار دقیق و اصولی بیان می‌ کنند از این تولید محتوا استفاده می‌ کنند.

برای مشاهده نمونه کار های اوج مدیا کلیک نمایید.

انواع تولید محتوا

یکی دیگر از انواع تولید محتوا، تولید محتوای تعاملی است. به عنوان مثال شما درون این وب سایت ها می توانید قیمت طلا و ارز را مشاهده کرده و در رابطه با قیمت روز آن ها اطلاعات بسیار مفیدی به دست بیاورید. همچنین می‌ توانید قیمت روز املاک را مشاهده کنید و در این زمینه نیز اطلاعات سودمندی به دست آورید. به این تولید محتوا، تولید محتوای تعاملی می‌ گویند که باعث اطلاع‌ رسانی درست و دقیق به افراد می‌ شود.

تولید محتوا دسته بندی نوع دیگری از تولید محتوا می باشد. تولید محتوای دسته بندی شده به یک موضوع خاص می پردازد. همچنین به صورت مداوم بر روی آن موضوع خاص تولید محتوا انجام می شود. راهنمای چند صفحه ای نیز یک تولید محتوا برای مبتدیان است. افرادی که به تازگی شروع به انجام این کار کرده اند از محتوای چند صفحه ای استفاده می کنند تا کار خود را به اصطلاح بر روی غلتک بیندازند. داده‌ ها و اطلاعات پیچیده نیز نوع دیگری از تولید محتوا است که معمولاً در نظرسنجی های آنلاین از آن ها استفاده می شود. تولید محتوای آخر تولید محتوای ویدیویی می باشد‌. شما با تولید محتوای ویدیویی می توانید مخاطب را به صورت کامل جذب کرده و به هدف خود نزدیک تر شوید.

بهینه سازی موتورهای جستجو

بهینه سازی موتور های جستجو برای افزایش رتبه بندی صفحات وب سایت ها در موتور های جستجو انجام می‌ شود. شما می توانید با این کار رتبه بندی وب سایت خود را در موتورهای جستجو مانند گوگل افزایش دهید. کانال هایی که از آن استفاده می کنند می توانند به صفحات اول گوگل آمده و در معرض نمایش بیشتری باشند. برای اینکه شما رتبه سایت خود را  افزایش دهید می توانید از چند روش برای این کار استفاده کنید. به عنوان مثال سئو داخلی یک روش بسیار عالی برای افزایش رتبه بندی سایت به حساب می‌ آید. شما با تحقیق بر روی کلمات کلیدی می توانید به سوالات خوانندگان خود پاسخ دقیق بدهید.

بهینه سازی موتورهای جستجو

البته نوع دیگری از سئو به نام سئو خارجی نیز وجود دارد. این مورد خارج از سایت اتفاق می افتد. به عنوان مثال چه چیزهایی از خارج می‌ توانند بر روی سایت تاثیرات زیادی بگذارند. این سوال را معمولاً مدیران کسب و کار از خود می‌ پرسند تا بتوانند از طریق آن به یک پاسخ درست رسیده و لینک سازی خارجی و یا همان بک لینک را انجام دهند. شما در سئو خارجی می توانید محتوای بسیار جذاب و زیبا تولید کرده و در سایت خود به انتشار بگذارید. همچنین می توانید با استفاده از بک لینک های رایگان رتبه سایت خود را در موتورهای جستجوگر افزایش دهید.

شما با مراجعه به سایت oojmedia.com می توانید از تمام خدمات بی نظیر این شرکت دیجیتال مارکتینگ در زمینه طراحی وب سایت، بهینه سازی سایت، تولید محتوا و خدمات شبکه های اجتماعی بهره ببرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *