معرفی خطاهای سایت

گاهی در زمان مدیریت و یا استفاده از یک سایت با انواع خطاهایی که شامل کدهای از پیش تعریف شده می باشند مواجه می شویم. در این شرایط استفاده از سایت به صورت کلی برای کاربران غیر ممکن است و ما تنها شاهد به نمایش درآمدن خطای شبکه هستیم. شناخت و دانش کافی نسبت به این کدها و دلایل ایجاد آنها می تواند به ما در مدیریت بهتر فضای مجازی کمک نماید.

عدم شناخت نسبت به این خطاها می تواند در مدیریت موفق سایت تاثیر گذار باشد. زیرا رفع این خطاها در کمترین زمان ممکن از مهمترین مواردی می باشد که توسط مدیریت سایت باید مورد توجه قرار گیرد.

در شرایطی که ما با این نوع از خطاهای سایت (کد) مواجه می شویم در واقع شاهد ایجاد خطا در اتصال میان وب سرور و پاسخگویی به نیاز کاربران می باشیم. در نهایت مشکلات ایجاد شده در سایت ها و ایجاد خطا می تواند کاملا وابسته به ایجاد اشکال در هاست، دامین و یا سایر موارد فنی دیگر باشد. وجود ساختار فنی در خطاهایی که در اغلب موارد توسط شبکه به نمایش در می آید نیاز سایت ها به افراد متخصص برای رفع آنها را به نمایش می گذارد.

در ادامه قصد داریم تا به بررسی برخی از خطاهای متداولی که در اکثر مواقع کاربران با آنها مواجه می شوند بپردازیم، با شرکت دیجیتال مارکتینگ اوج مدیا همراه باشید.

خطاهای سایت

خطا 404 چیست

یکی از متداول ترین نمونه های خطاهای سایت (کد) که هر یک از ما حداقل یکبار با آن مواجه شده ایم خطای 404 می باشد. گاهی شده است که قصد ورود به سایتی را داشته ایم و در نهایت پس از اقدام برای ورود به سایت با خطای مطرح 404 روبرو شده ایم. شاید مهمترین سوالی که در ذهن مخاطب در زمان برخورد با این ارور ایجاد می شود این است که اصلا مفهوم این ارور چیست؟

در واقع ارور 404 بر این مطلب تاکید دارد که اصلا صفحه و سایت مورد نظر شما در سیستم شبکه ای موجود نمی باشد. گاهی این مشکل می تواند در اثر تایپ اشتباه نام صفحه و یا حتی جابجایی یک کلمه نیز ایجاد شود. البته توجه داشته باشید که وجود خطای 404 به شدت می تواند به سئو سایت شما لطمه وارد نماید. در نتیجه در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

بیشتر بخوانید: ChatGPT چیست؟

خطا 404

 خطا یا کد 403 چیست؟

یکی از خطاهایی که نشان دهنده ی عدم دسترسی به صفحه مورد نظر کاربران می باشد در واقع خطای 403 است. مفهوم کلی این خطا به این معنا می باشد که کاربران قادر به دسترسی به صفحه مورد نظرشان نمی باشند. در بیشتر مواقع این خطا در زمان هایی که کشور تحت تحریم قرار می گیرد مشاهده می شود.

در واقع باید به این نکته نیز توجه داشت که تمامی خطاهایی که در دامنه ی بین خطاهای 400 تا 499 قرار می گیرند نتیجه ی ارسال پیام خطا از سمت سرور به کاربران می باشد. شناخت و آگاهی از این خطاها می تواند به کاربران در رفع مشکلات و خطاهای ارسال شده از  سرور کمک نماید. پس برای بهینه سازی سایت خود لازم است که خطا ها صفحات خود را شناسایی کرده و آن ها را رفع کنید.

حتما بخوانید: آشنایی لینک فالو و نوفالو

خطای 401 چیست؟

خطاهای سایت (کد) 401 در زمانی به وقوع می پیوندد که کاربر قصد ورود به صفحه مورد نظر خود را دارد اما با این خطا مواجه می گردد. در بیشتر مواقع کاربران زمانی با خطای 401 در سایت ها مواجه می شوند که در ثبت یوزرنیم و پسورد خود دچار اشتباه شده باشند. گاهی نیز این خطا به دلیل اتمام عضویت کاربر در سایت و عدم دسترسی او نیز ممکن است به نمایش گذاشته شود.

این مشکل بیشتر در سایت هایی به وقوع می پیوندد که کاربران آنها دارای عضویت محدود می باشند. در نتیجه بعد از اتمام حق عضویت دسترسی کاربر مسدود می گردد.

ارور 401

 

 

کد یا خطا 400 به چه معنایی می باشد؟

خطای 400 زمانی در شبکه در معرض دید کاربران قرار می گیرد که کاربر درخواست نامناسبی را در موتور جستجوگر سرچ نموده است. این خطا در واقع با ارسال آدرس اشتباه از طرف کاربر در سایت ها به نمایش گذاشته می شود.

خطای 408 چیست؟

گاهی در زمانی که شبکه در حالت پر ترافیک قرار دارد کاربران با خطاهایی مانند خطای 408 مواجه می شوند. این خطا در موقعیت هایی به نمایش گذاشته می شود که مدت زمان پاسخگویی سایت به درخواست کاربر از حد معمول طولانی تر گردد. در این شرایط سرور نمی تواند در مدت زمانی که در شرایط عادی به نیاز کاربران پاسخگو بود درخواست های ارائه شده را مهیا نماید. در این شرایط نیز ما شاهد به نمایش درآمدن خطای 408 می باشیم.

 

خطا 408

 

ارور 504 چیست؟

در واقع معنی اصلی در خطای 504 این می باشد که ارتباط در بین دو سرور که وظیفه انتقال اطلاعات را بر عهده دارند محقق نشده است. در این شرایط یکی از سرورها نتوانسته است برای انتقال امن اطلاعات با سرور مقصد ارتباط برقرار نماید. در نتیجه هر زمانی که انتقال اطلاعات میان سرور مبدا و مقصد از تایم مشخصی بیشتر زمان ببرد کاربران با خطای 504 در سایت مواجه خواهند شد.

شاید علاقه داشته باشید؟ هر آنچه که باید قبل از راه اندازی سایت بدانید!

ارور 503 به چه معنایی می باشد؟

این ارور نیز در زمان هایی به نمایش در می آید که در حالت کلی سایت مورد نظر شما و یا سرور مرتبط با سایت کاملا از کار افتاده باشند. البته در شرایطی که سرور سرویس دهنده دارای حجم بالایی از فعالیت باشد نیز شما ممکن است با خطای 503 مواجه شوید.

ارور 503 به چه معنایی می باشد؟

 

خطا 502

وقوع خطای 502 بیشتر در سایت هایی که دارای تعداد بازدیدکننده ی بالایی می باشند مشاهده می گردد. در واقع در زمان هایی که سایت دارای ترافیک بالایی می باشد کاربران شاهد وقوع ارور 502 هستند. در این شرایط سرور توانایی تحمل ترافیک بالایی که با آن مواجه می شود را ندارد.

البته کاربران ممکن است در زمان هایی که سایت ها از سرورهای ضعیفی پشتیبانی می گیرند نیز با خطای 502 مواجه گردند. در نهایت خطای 502 یک خطای سیستماتیک بین سرورها می باشد و از کنترل کاربران خارج است.

بیشتر بخوانید: سئو خارجی چیست؟

معرفی خطای 501

یکی از کمیاب ترین خطاهایی که امروزه کاربران با آن مواجه می شوند در واقع خطاهای سایت (کد) 501 می باشد. زمانی کاربران با ارور 501 مواجه می شوند که وب سرور سایت از درخواستی که توسط مرورگر کاربر ارسال شده است پشتیبانی نمی نماید. همین امر نیز دلیل اصلی کمیاب بودن این نوع خطا می باشد. زیرا امروزه بیشتر وب سرورها از انواع متدهایی که موجود می باشند پشتیبانی می نمایند.

خطای 501

ارور 500 چیست؟

در واقع در بیشتر مواقع نمی توان علت اصلی بروز ارور 500 را یافت. معمولا با از بین رفتن برخی از ارورهای رده ی 5xx ما شاهد از بین رفتن این خطاهای سایت (کد) می باشیم. برای بروز این خطا دلایل متعددی وجود دارد گاهی علت اصلی بروز این خطا در مشکلات سیستم، مشکلات موجود در اینترنت کاربران و گاهی نیز به دلیل وجود مشکل در تنظیمات سیستم سرور به وجود می آید. امیدواریم که از مطالعه این متن لذت برده باشید.

شاید علاقه داشته باشید: سئوی تصاویر چیست؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *